[Video] Reconstructie van zwaar ongeval Sand Ambachtstraat ‘s-Gravenzande

Donderdag 10 januari 2019 – Voorbijgaande ‘s-Gravenzanders keken donderdagmiddag gek op toen zij in het dorpscentrum kwamen. Meerdere straten in de omgeving van de Sand Ambachtstraat bleken door de politie afgesloten. Niet vanwege een inval, maar voor een reconstructie van een ongeluk op Hemelvaartsdag 2017.

Bij dat ongeluk op de kruising van de Sand Ambachtstraat met de Van Geeststraat raakte op 25 mei 2017 rond 22.10 uur een overstekende fietser zwaargewond, omdat hij werd geschept door een auto. Volgens getuigen kwam het voertuig met flinke snelheid aanrijden en werd het slachtoffer bijna 20 meter meegesleurd.

De politie deed donderdag dan ook metingen met snelheden tussen de 50 en 100 kilometer per uur. Vanwege die hoge snelheden moest de Sand Ambachtstraat worden afgesloten vanaf de Zuidwind tot aan de Noordwind.

Bron tekst : www.wos.nl

Foto’s en Video : www.regio15.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.