Hoogwater op De Pier (Noorderhoofd) Hoek van Holland

8 Januari 2019 – Het stormachtige weer vandaag lijdt nauwelijks tot problemen. Mensen genieten juist van de storm en komen speciaal naar het strand van Hoek van Holland om de hoge golven met eigen ogen te zien.

Op de pier loopt een stel uit Scheveningen. “Wij zijn toevallig vrij vandaag. De zee slaat goed over het einde van het havenhoofd, een mooi gezicht”. Ook zijn er bezoekers uit Wateringen, die gewapend met fototoestel de storm vastleggen. “De vogels die naar de kust komen zijn interessant, maar ook het schuimeffect. Dat zie je niet elke dag”.
Een gezin uit Duitsland dat in Hoek van Holland vakantie viert valt met de neus in de boter. “We wisten niet dat het ging stormen, maar het is geweldig. Ik hou van de wind en de hoge golven”, zegt de vader van het gezin. 
Tekst : wos.nl

Foto’s en Video : WestlandReport.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.