Netwerkmeeting Westlandse kerken 23 januari

Op 19 december jl. verscheen het rapport van het Sociaal en Cultureel Planbureau over christenen in Nederland. Ons land blijkt voorop te lopen in de ontkerkelijking, samen met nog enkele andere Scandinavische landen. Hoogste tijd om gezamenlijk met alle kerken van het Westland stil te staan bij onze missie! Want wat zou het Westland eigenlijk missen wanneer de kerken één voor één zouden sluiten? Wat willen delen? Vrede op aarde? Meer mens zijn? Een leven na de dood?

Op 23 januari 2019 willen we daar over nadenken in de Theaterloods (Hoogwerf 8c) in Naaldwijk. Ben je actief in het kerkenwerk en/of heb je interesse in dit onderwerp, dan ben jevan harte hiervoor uitgenodigd! Een topper leidt ons gesprek in: dr. Sake Stoppels. Hij was jarenlang docent gemeenteopbouw aan de Vrije Universiteit en stelde de vraag naar onze missie onlangs in alle scherpte aan de orde.

In verband met het beperkte aantal plaatsen graag tijdig aanmelden via meeting@westlandsekerken.nl. De entree is €5,- ter bestrijding van de onkosten. We starten om 19.30 uur. Vanaf 19.00 zijn de deuren open en staat de koffie/thee voor jeklaar!

Tamara Zonnenberg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.