Auto verwoest door brand in De Lier

Maandag 7 januari 2019 – Op het Pastoor van Rooijplein welke gelegen is naast de Kerklaan in De Lier is afgelopen nacht een auto volledig verwoest door brand. Volgens de nieuwssite Regio15.nl was de brandweer omstreeks 2 uur opgeroepen. Bewoners hadden het alarm af horen gaan en diversen knallen gehoord. Toen de brandweer aankwam op het Pastoor van Rooijplein stond de auto al volledig in brand.

De oorzaak van deze autobrand is niet bekend. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

Heeft u tips bel dan de politie via 0900-8844

Foto : Archief foto WestlandReport.nl

Op het #PastoorVanRooijplein in #DeLier heeft een auto volledig in brand gestaan. Buurtbewoners schrokken wakker van knallen en een alarm. pic.twitter.com/6hS9USgpSz— Redactie Regio15.nl (@regio15) January 7, 2019Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.