Steekpartij op camping Vlugtenburg ‘s-Gravenzande

Zaterdag 5 Januari 2019 – De politie heeft zaterdagavond om 22:45 uur een melding gekregen van een steekpartij op vakantiepark Vlugtenburg aan ’t Louwtje in ‘s-Gravenzande. Bij deze steekpartij op camping Vlugtenburg zijn twee personen gewond geraakt. Diversen politie eenheden zijn ter plaatse.

Er is volgens de nieuwssite Regio15 ook een verdachte aangehouden en naar het politiebureau gebracht.

De traumahelikopter met de artsen was geland op het parkeerterrein bij paviljoen de oase aan de Nieuwlandsedijk in ‘s-Gravenzande. De artsen zijn vervolgens door de politie naar de locatie van de steekpartij gebracht waar twee ambulance stonden. De slachtoffers zijn door de artsen eerst nagekeken en twee slachtoffers zijn met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.
Wat de aanleiding voor de steekpartij was is nog onduidelijk.
Foto’s : Ende Media

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.