Opnieuw een uitslaande brand bij Renewi in Wateringen

Wateringen 3 Januari 2019 – Bij afvalverwerker Renewi in Wateringen heeft donderdagavond een grote brand gewoed in een loods met papier. Er zijn geen mensen gewond geraakt, aldus de brandweer. Deze vierde brand bij Renewi in korte tijd baart burgemeester Arends van Westland zorgen. 

In de lente van het afgelopen jaar werd Renewi drie keer door een brand getroffen: op 21 april, 27 april en 26 mei. “We verwachten van een ieder dat alles wat noodzakelijk is, gedaan wordt om brand te voorkomen. Met brandweer en omgevingsdienst zullen we de situatie bij het bedrijf nader beschouwen”, liet Arends donderdagavond laat weten.

Lees meer via www.wos.nl

Meer foto’s bekijken via www.regio15.nl

Foto : Archief foto vorige brand.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.