Kinderen Westlandse bso’s nemen een nieuwjaarsduik

Naaldwijk 3 Januari 2019 – Traditioneel wordt aan de kust van Monster en Ter Heijde en ‘s-Gravenzande het nieuwe jaar door veel Westlanders ingeluid met een nieuwjaarsduik. Om de jongste Westlanders kennis te laten maken met deze traditie organiseerde de buitenschoolse opvang (bso) van Stichting Kwest, Okidoki en Simba samen met de beheerder van het Prinsenbos op vandaag donderdag 3 januari 2019 een junioreditie van de nieuwjaarsduik. Kinderen vanaf zes jaar trapte het nieuwe jaar af met een duik in de recreatieplas van het Prinsenbos in Naaldwijk.

De eerste groep dook om 11:30 uur het water in en de tweede groep vanmiddag om 15:00 uur. Na de duik is er voor de kinderen een heerlijke kop warme chocomel of soep.

Foto’s : Ende Media

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.