Automobilist het haasje op oudjaarsdag

Maandag 31 december 2018 – Een automobilist is op de Wateringseweg (N466) in Poeldijk met zijn auto in de sloot beland na dat deze moest uitwijken voor een overstekende Haas. Nadat het voertuig in de sloot was beland kon de bestuurder zelfstandig uit zijn voertuig komen. De ambulancemedewerker heeft de man voor de zekerheid gecontroleerd op verwondingen.

Helaas heeft de Haas het niet overleefd zo meldt de nieuwssite Regio15 op twitter. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft de auto uit het water getakeld.

Foto : Archief foto WestlandReport

Een automobilist is op de #Wateringseweg in #Poeldijk met zijn auto in de sloot beland. De bestuurder kon zelfstandig zijn voertuig verlaten. De ambulancedienst heeft de man voor de zekerheid gecontroleerd op verwondingen. pic.twitter.com/cVwVWIiSMz— Redactie Regio15.nl (@regio15) December 31, 2018

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.