Nieuwjaarsduik Westland op het ’s-Gravenzandse strand

Op 1 januari organiseert de ’s-Gravenzandse Vrijwillige Reddingsbrigade weer de traditionele Nieuwjaarsduik Westland. Neem je ouders, kinderen, familie of vrienden mee, trek je zwemkleding aan en kom dinsdag 1 januari ook naar het ’s-Gravenzandse strand! Om stipt 14.00 uur duiken weer vele honderden enthousiastelingen op slag Beukel (einde Strandweg) de zee in. Ben jij er ook bij? Uiteraard krijgt iedereen na afloop een beker lekkere warme chocolademelk.

Na een feestelijke oudjaarsavond zijn de vrijwilligers van de ’s-Gravenzandse Vrijwillige Reddingsbrigade alweer vroeg op pad om de voorbereidingen voor de duik te treffen. ‘Veel mensen hebben geen idee hoeveel voorbereidingstijd er zit in deze nieuwjaarsduik. Dit alles om er met elkaar een gezellige, maar bovenal veilige dag van te maken’, vertelt voorzitter Marc Bakema. ‘Ik ben dan ook enorm trots op alle vrijwilligers die zich voor dit jaarlijkse evenement inzetten!’ De Nieuwjaarsduik Westland wordt mede mogelijk gemaakt door vele lokale ondernemers. ‘We zijn erg blij met de steun van onze sponsors: Carwash Westland, Strandpaviljoen Beachline Beach, GJ Personeelsdiensten, Eetcafé De Witte, De Parel foodmaster, Kaasmeester Richard, EP Stevens, Tuinderij De Jong, Han Olsthoorn Glas BV, Hoogvliet Supermarkt, Tebbenhoff Woninginrichting, Pizzeria Breeje Durp, Trefzeker en ABC Logistics.’

De ’s-Gravenzandse Vrijwillige Reddingsbrigade organiseert sinds 1983 de Nieuwjaarsduik Westland. Wat begon met enkele fanatiekelingen, is inmiddels uitgegroeid tot een groot evenement waar jaarlijks honderden mensen uit Westland en omstreken aan deelnemen.

Kijk voor meer informatie op www.reddingsbrigade.com en op social media.

Nieuwjaarsduik Foto : Mike Hogeveen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.