Kinderen Westlandse bso’s nemen nieuwjaarsduik in recreatieplas Prinsenbos

Traditioneel wordt aan de kust van Monster en Ter Heijde het nieuwe jaar door veel Westlanders ingeluid met een nieuwjaarsduik. Om de jongste Westlanders kennis te laten maken met deze traditie organiseren de buitenschoolse opvang (bso) van Stichting Kwest, Okidoki en Simba samen met de beheerder van het Prinsenbos op donderdag 3 januari 2019 een junioreditie van de nieuwjaarsduik. Kinderen vanaf zes jaar trappen het nieuwe jaar af met een duik in de recreatieplas van het Prinsenbos in Naaldwijk.

Aangemoedigd door ouders, vrijwilligers van het Prinsenbos en de leid(st)ers van de bso’s gaan twee groepen van ieder 30 kinderen deze uitdaging aan. De eerste groep duikt om 11:30 uur het water in en de tweede groep om 15:00 uur. Na de duik staat er voor de kinderen een heerlijke kop warme chocomel of soep klaar.

Programma donderdag 3 januari:

Ochtendduik

10:45 uur Aanvang 1e groep kinderen

11:25 uur Aftrap nieuwjaarsduik door wethouder Vreugdenhil

11:30 uur Nieuwjaarsduik in recreatieplas van het Prinsenbos

12:00 uur Opwarmen met warme chocomel en soep

13:00 uur Einde

Middagduik

14:15 uur Aanvang 2e groep kinderen

14:55 uur Aftrap nieuwjaarsduik

15:00 uur Nieuwjaarsduik in de recreatieplas van het Prinsenbos

15:30 uur Opwarmen met warme chocomel en soep

16:30 uur Einde

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.