De Westlandse Nieuwjaarsduik in Monster

Dinsdag 1 januari 2019 organiseert de Monsterse Reddingsbrigade de 52e Westlandse Nieuwjaarsduik. Er wordt gedoken tussen strandopgangen Molenslag in Monster en Karel Doormanweg in Ter Heijde. Klokslag 14.00 uur klinkt hier het startschot, mis het niet en kom op tijd naar het Monsterse strand.

 Begin het nieuwe jaar met een goed gevoel, duik voor een ander. In 2019 staat de Westlandse Nieuwjaarsduik in het teken van Strandgoed Ter Heijde. Dit logies en respijthuis ontlast mantelzorgers uit de regio door voor een korte periode de zorgtaken over te nemen. Voorafgaand aan de duik wordt er door collectanten geld ingezameld voor dit lokale doel. Ga voor meer informatie over Strandgoed Ter Heijde naar WestlandseNieuwjaarsduik.nl

 Wil je er zeker van zijn dat je het startschot niet mist? Kom dan, vanwege de verwachte drukte, op de fiets naar het Monsterse strand. Zo ben je zeker op tijd. Na afloop van de duik warm je op met een heerlijke kop warme chocolademelk, dit jaar gesponsord door Hoogvliet Monster. Ben je ook aanwezig bij het kortste en meest frisse evenement van het jaar?

 De Westlandse Nieuwjaarsduik wordt mede mogelijk gemaakt door: Beukers Autobedrijf, Hoethoek.nl, GerritSnijders.nl, AlleenGroen.nl, AlleenOngedierte.nl, AlleenDakreiniging.nl, Handelsonderneming Tuin-Bouw, Verkeer Service Zuid Holland en Hoogvliet Monster

Foto : MFH Design

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.