Politie vindt doorgereden auto in Naaldwijk

Zaterdag 22 December – Update 22.45 uur: vanavond is door de politiekraan vanaf de Meloenstraat in Naaldwijk een grijze Opel Corsa met ontbrekende buitenspiegel meegenomen. De politie bevestigt dat dit de gezochte auto is en dat de identiteit van de bestuurder bekend is.

Na aanleiding van een doorrijding na een ongeval op de Secretaris Verhoeffweg is de politie op zoek naar een oude grijze opel corsa, oud model de Corsa heeft schade aan zijn linker spiegel. Heeft u iets gezien #bel 112

Volgens getuigen betref het een persoon op een fiets welke zwaar gewond is geraakt. Het ongeval heeft plaats gevonden op de Sec. Verhoeffweg/Simon van Slingerlandtstraat.

Het slachtoffer is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

Foto : Archief

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.