Wild Westen voor het Gemeentehuis in Naaldwijk #wldebat

Super handig zo’n gras veld vooral als er geen plekje meer te vinden is, hoewel wij zelf daar aan twijfelen want er is toch een enorm parkeerruimte bij Appie. Maar afgelopen zaterdag was het een komen en gaan van auto’s die een plekje zochten op het mooie grasveldje tegen over het nieuwe gemeentehuis. Wel nu het was ons ook al opgevallen dat alles verzakt is een het er al lekker een Wild Westen aan het worden is. Is dit nu het visite kaartje van de Gemeente Westland het mooie Westland met onze nieuwe Burgemeester.

Oordeelt u zelf met de onderstaande Tweets.

Waar blijft ons beloofde Park wethouder Snijders? Dit kan niet de bedoeling zijn #wldebat @PvdAWestland pic.twitter.com/iScPKgkO0O— Danielle Looije (@daniellelooije) December 19, 2018

Ja belofte maakt schuld wethouder Snijders https://t.co/sAFzrnGzGd— Gerrit De Bruijn (@bruijn_gerrit) December 19, 2018

Net als de beloofde minimaal 48 parkeerplaatsen #wldebat December moet het verdiend worden in @nwf_naaldwijk #jammer #gemistekans Te druk met ….. https://t.co/y4Z3csbjgE— Piet Brederoo (@PietBrederoo) December 19, 2018

U is een parkeerplaatsenfanaat. Gun een ander ook eens wat (groen) #westland #wldebat— Ab Gigant (@nietcorrupt) December 19, 2018

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.