Truckers WL nu ook te beluisteren!

Veel Westlanders kijken elk kwartaal weer uit naar het magazine Truckers WL. Hier in vinden zij heel veel nieuws en informatie, gerelateerd aan de Westlandse transportsector. Het goede nieuws: de nieuwe editie van Truckers WL is binnenkort weer verkrijgbaar. Donderdag 20 december verschijnt de eindejaarseditie en is hij weer gratis af te halen op heel veel locaties in Westland, Midden-Delfland, Maassluis en sinds kort zelfs ook Rotterdam (Maasvlakte).

Alsof het allemaal nog niet genoeg is, kan Truckers WL binnenkort niet alleen gelezen, maar ook beluisterd worden! In samenwerking met het digitale radiostation Surf Radio in Monster (www.surfradio.nl) trapt het magazine op zaterdag 22 december af met haar nieuwe initiatief Truckers WL Radio! “Het wordt een programma waarin we stilstaan bij de onderwerpen uit de op dat moment zojuist verschenen papieren versie, maar ook andere onderwerpen zullen aan bod komen”, aldus Fred Louter van Truckers WL, die het programma ook zal presenteren (hij was in het verleden werkzaam voor onder meer Waterweg FM en Radio Rijnmond). Fred:  “We starten met een uur tussen 13.00 en 14.00 uur, maar wie weet kunnen we in het nieuwe jaar uitbreiden naar twee uurtjes. Tevens gaan we kijken of we vanaf 2019 de radioprogramma’s live kunnen uitzenden vanuit de speciale, Amerikaans ingerichte koffiecorner in het Tekno-museum in De Lier. Maar voor het zover is starten we dus op zaterdag 22 december vanaf 13.00 uur vanuit de studio in Monster.”

Hoe is Truckers WL Radio digitaal te beluisteren?

Truckers WL Radio is te beluisteren via het internetradiostation Surf Radio in Monster. Luister je via mobiele telefoon of tablet? Download de app TuneIn Radio en zoek naar Surf Radio (let op het goede logo)en voeg Surf Radio toe aan je favorieten. Via de computer of laptop: ga naar de website van Surf Radio (www.surfradio.nl) en klik op een van de opties waarmee er rechtstreeks geluisterd kan worden naar de uitzendingen van Surf Radio.

Hieronder vindt u een link naar de stream van SurfRadio.  


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.