Motorrijder tijdens eerste motorrijles onderuit

Maasland 17 December 2018 – Een ongeluk krijgen tijdens je eerste motorrijles. Dat overkwam maandagavond een leerling op de kruising van de Maassluiseweg met de Koningin Julianaweg in Maasland. Zijn instructeur had een dergelijke onfortuinlijke start in dertig jaar niet meegemaakt.

De man op de les motor kwam samen met zijn instructeur over de Maassluiseweg aanrijden vanuit Maassluis. Bij de kruising schrok hij van een auto en had daardoor de koppeling niet meer de controle. Hierdoor schoot hij vooruit en boven op een paal met verkeersborden erop. De paal brak af.

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer onderzocht. Hij hoefde niet mee naar een ziekenhuis. De leerling had een introductieles gehad en dit was zijn eerste rijles in het verkeer. De motor had schade op diverse plekken en het kenteken was zoek in de bosschage.

Bron tekst : www.wos.nl

Ongeval in Maasland!
Lees hier meer+ foto’s!https://t.co/e58Xj9PPAU#maasland #Maassluis pic.twitter.com/CPBPSmtavs— 112MiddenDelfland.nl (@112Maasland_NL) December 17, 2018

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.