14-jarig meisje uit Poeldijk teruggevonden

Update : 20:00Het 14-jarige meisje uit Poeldijk dat dinsdag gedurende een groot deel van de dag vermist was, is aan het begin van dinsdagavond  weer in goede gezondheid teruggevonden. Dat heeft de politie desgevraagd laten weten. De politie maakte zich zorgen om het meisje omdat ze dinsdagochtend niet op school was aangekomen.

Er werd dinsdag uren lang naar de Poeldijkse gezocht, onder meer met een politiehelikopter. De reden van de vermissing is overigens onbekend, de politie kan daar (nog) geen uitspraken over doen.

Melding : 13:00 Uur 

Een 14-jarig meisje uit Poeldijk wordt sinds dinsdagmorgen vermist. Ze is ’s ochtend bij haar ouderlijk huis vertrokken naar ISW Hoogeland aan de Professor Holwerdalaan in Naaldwijk, maar kwam daar nooit aan. De politie maakt zich zorgen, zegt een woordvoerder tegen Omroep West.

Er wordt al een paar uur naar haar gezocht. Inmiddels is ook de politiehelikopter ingezet en kijken alle politieauto’s in de buurt naar haar uit volgens de woordvoerder.

Het meisje is 1.60 meter lang, heeft een normaal postuur en lang blond haar. Ze zou zich verplaatsen op een licht blauwe damesfiets van het merk Cortina met voorop een grote rieten mand. Ze draagt een zwarte spijkerbroek, een kort zwart jasje, een lichtblauwe trui en roze schoenen van het merk Adidas Superstar. Wie meer weet, kan contact opnemen met de politie Westland: 0900-8844.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.