6000 Like’s op ons Facebook Account WestlandReport #Feest #Facebook

Sinds Juni 2012 zijn we voor de grap WestlandReport.nl gestart mede omdat we graag onze foto’s en video’s laten zien van het mooie Westland waar wij zo trots op zijn. Daarna heeft het een enorme vogelvlucht genomen mede dankzij Alida welke toen een aantal jaar onze Facebook Pagina onderhield. Wij danken natuurlijk u voor het leuk vinden van onze Facebook Pagina want ieder duimpje ophoog toont voor ons aan dat u het waardeert om onze foto’s en video en nieuwsberichten te bekijken en te lezen. 

Wij blijven zeker nog jaren doorgaan, u kunt ons ook volgen via ons Twitter account, Instagram en YouTube.

Wij gaan in 2019 vooral aan ons YouTube kanaal werken omdat met dit medium veel nieuwe ontwikkelingen zijn. U kunt GRATIS op ons YouTube kanaal abonneren en wilt u als eerste een melding krijg van een Video welke is geüpload druk dan naast de abonneer button op het belletje

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.