Kerstmarkt ISW Gasthuislaan #Kerst

Dinsdag 18 december organiseert ISW Gasthuislaan weer de tweejaarlijkse Kerstmarkt aan de Gasthuislaan in ’s-Gravenzande. Het prachtige vernieuwde gebouw aan de Gasthuislaan wordt omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt met allerlei activiteiten.

Het publiek is van harte welkom in het gezellige kerstcafé onder het genot van live muziek, bij het rad van fortuin met mooie prijzen en bij sport- en spelactiviteiten. Leerlingen en docenten verkopen zelfgebakken taarten en koekjes en er worden bloemen, planten, groenten en fruit aangeboden. Daarnaast is er een wensboom waarin wensen of complimenten in gehangen kunnen worden.
De opbrengst van de Kerstmarkt gaat naar de Stichting Droom je Thuis in Naaldwijk en de Humanity Nursery school in Gambia.
 
Locatie: ISW, Gasthuislaan, ’s-Gravenzande
Tijd: 16.00 – 20.00 uur
Toegang gratis

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.