Hoe gaat de beroemde Kidz for Kidz Survival muts er deze editie uit zien?

Welke kleur heeft jouw voorkeur? Heb je inspirerende ideeën geef deze dan dan door aan survival@kidzforkidz.nl of via https://www.facebook.com/kidzforkidz.nl/?ref=settings.

We hebben nog ruimte om het logo van jouw/uw bedrijf op de muts te plaatsen! Wordt partner van de Kidz for Kidz Survival en zie honderden kidz rennen voor het goede doel met de naam van jouw/uw bedrijf op alle mutsen. Meer informatie is te vinden op de website https://www.kidzforkidz.nl/sponsoren of mail naar survival@kidzforkidz.nl.

Kinderen die niet vies zijn van een beetje modder kunnen op 26 januari 2019 hun lol op. Op deze dag wordt voor de vierde keer de Kidz for Kidz Survival georganiseerd. De inschrijvingen stromen al binnen, als je eenmaal meegedaan hebt, wil je dit niet meer missen!

Inschrijven kan zowel individueel, met je klas, sportteam of met het hele gezin! Starttijden zijn verspreidt over de hele dag.De opbrengst van dit stoere evenement gaat naar het onderzoek naar hersenstam kanker bij kinderen dat wordt uitgevoerd in het VUmc in Amsterdam.
Partner Lexthoen Events bouwt uitdagende hindernissen op het parcours, dat uitgezet wordt op het terrein van de Westlandse Wielervereniging “Westland wil vooruit”. 

Wil je meehelpen in het gevecht tegen kanker, survival dan mee
Voor meer informatie kijk op https://www.kidzforkidz.nl/survival. Inschrijving kost € 8,50 per deelnemer (ook voor de deelnemende begeleider), tijdens de voorinschrijving (deze loopt tot de kerstvakantie 2018). Daarna zijn de kosten € 10,00 en is de beroemde Kidz for Kidz Survivalmuts niet gegarandeerd.

Sponsors en vrijwilligers gezocht
Om de Survival tot een groot succes te maken, zijn wij op zoek naar sponsors en vrijwilligers. Meer informatie is te verkrijgen op survival@kidzforkidz.nl. Tevens zijn de verschillende sponsorpakketten te vinden op de website https://www.kidzforkidz.nl/survival

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.