Brandweer eruit voor melding persoon te water in ‘s-Gravenzande

De brandweer van ‘s-Gravenzande is zondag 16 december gealarmeerd voor een persoon te water op de Nieuwelaan. De melding werd om 02:14 via het P2000 netwerk verzonden naar de brandweer van ‘S-Gravenzande, die met spoed ter plaatse is gegaan.

Bij het water van het fietspad aan de Nieuwelaan troffen voorbijgangers een onbeheerde fiets  langs de waterkant zo meldt de persbureau Regio15. De brandweer heeft de sloot doorzocht maar heeft geen persoon aangetroffen. De fiets heeft de politie meegenomen naar het bureau. Heeft u tips of heeft u toevallig rond dat tijdstips bel dan met de politie. 

Voorbijgangers troffen een onbeheerde fiets aan langs de waterkant van de #Nieuwelaan in ‘s-Gravenzande. Brandweer heeft de sloot doorzocht, maar geen persoon aangetroffen. Fiets is meegenomen door de politie. pic.twitter.com/s5oBWL0fpM— Redactie Regio15.nl (@regio15) December 16, 2018

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.