Bitterkoud tijdens de 2e editie van de Kerstwandeling Westland

‘s-Gravenzande – Bijna tweeduizend lichtjes die de route verlichten en het thema – Kerst; een cadeau – dat door acteurs door de wijk Nieuwe Vaart in ‘s-Gravenzande werd uitgebeeld. Dit was de tweede editie van de kerstwandeling in het Westland in samenwerking met diverse kerken uit ‘s-Gravenzande.

Het was bitterkoud maar met een snijdende wind weerhield het de mensen er niet van om deze prachtig tocht te maken. Bijna tweeduizend kerstlichtjes langs de hele route vormde het decor waartegen de scènes uit het kerstverhaal levensecht werden uitgebeeld. 

1600 deelnemers ontdekken geboorte van Jezus als ‘groot cadeau’ . We hebben ons best gedaan om deze kerstwandeling zo goed mogelijk in beeld te brengen hoewel ook onze apparatuur het soms zwaar te verduren had. 

Omdat Kerstwandeling Westland volledig gratis was voor de deelnemers en werd georganiseerd door vrijwilligers, zijn we blij met alle donaties! Wie de donatie-emmers heeft gemist, kan Kerstwandeling Westland alsnog steunen via deze link: https://tikkie.me/pay/NieuweRank/b7vdsfio097bog8128lr. Bedankt!

Kerstwandeling Westland wil ook haar sponsoren heel erg bedanken: Stichting Zalencentra Westland, Immerzeel Kraanverhuur, Grazend Populair, Houthandel van der Maarel en Intratuin ’s-Gravenzande. Voor meer foto’s en informatie: www.kerstwandelingwestland.nl

Foto’s en Video (Volgt) www.endemedia.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.