IJsclub Hard gaat-ie gaat zaterdag niet open

Vrijdag 14 december 2018 – Niet alleen is het een strijd om als eerste te kunnen schaatsen maar ook in de media is dit het een strijd om maar als eerste te kunnen melden dat er geschaatst kan worden. Ja wij Westlanders zijn nu eenmaal gek op schaatsen en vooral het sfeertje er om heen. 

IJsclub ‘Hard gaat ie’ aan de Veilingweg in De Lier heeft nu al een ijsvloer, maar kan nog niet open zo meldt de Wos Media via hun website. De afgelopen nacht zijn vrijwilligers bezig geweest met het maken van ijs. Maar voorzitter Wim van den Berg heeft alle hoop gevestigd om zaterdag open te gaan en dat zou natuurlijk een leuk kerstsfeertje geven nu er ook in het centrum in De Lier veel aan de hand is.

Al met al zal de pret waarschijnlijk voor korte duur zijn omdat op de dag de temperaturen weer omhoog schieten als dus weeronline.nl 

Update : Zaterdag 15 december 2018 – Vanmorgen hebben wij contact gehad met Wim van den Berg en die liet weten, Helaas geen vorst vannacht. Dus geen ijs. 

Niets is zo veranderlijker maar we houden u op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Foto : WestlandReport.nl 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.