Aanstaande Zaterdag 15 December tweede editie Kerstwandeling

’s-Gravenzande – Zaterdag is het zover. Dan gaat de tweede editie van Kerstwandeling Westland van start. Tussen 18.00 en 21.00 uur kunnen mensen bij De Brug in ’s-Gravenzande starten aan de wandeling die gaat langs het Bijbelse kerstverhaal. We lopen letterlijk De Bijbel in en leven mee met Jozef en Maria die de reis van Nazareth naar Bethlehem maken.

Tweeduizend kaarsjes vormen het decor van dit mooie evenement, dat wordt georganiseerd door Protestantse kerken uit ’s-Gravenzande. De potjes waar de kaarsjes in staan zijn tijdens de Glass&Ride bij elkaar gebracht met hulp van vele mensen die voor ons hebben gespaard.

De wandeling duurt ongeveer een uur en gaat door de wijk Nieuwe Vaart. Bij het eindpunt De Kiem is er tijd om na te praten onder het genot van een drankje. De hele wandeling is georganiseerd door vrijwilligers. Het is gratis om deel te nemen, maar het wordt erg gewaardeerd als deelnemers een vrijwillige bijdrage zouden willen doen! Dat is mogelijk aan het eind van de wandeling.

We vragen alle deelnemers zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen. Wie wel met de auto komt, willen we vragen te parkeren bij het Juliana Sportpark, om zo parkeerdruk in de wijk te voorkomen.

Kerstwandeling Westland wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren: Zalencentrum De Kiem, zalencentrum De Brug, Immerzeel Kraanverhuur, Grazend Populair en Houthandel van der Marel.

Check de website voor actuele informatie wat betreft de doorgang van de tocht, in geval van slecht weer. www.kerstwandelingwestland.nl

Foto’s van de eerste editie uit 2014

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.