Winterland op Het Westerhonk

Op zaterdag 15 december organiseert ’s Heeren Loo Het Westerhonk weer een sfeervol winters evenement. Het Binnenhof in Monster wordt deze dag omgetoverd tot Winterland met een levende kerststal, een kerstmarkt en live muziek Naast lokale ondernemers en particulieren worden de kraampjes op de kerstmarkt ook bemand door bewoners van Het Westerhonk. Zij verkopen mooie kerst- en cadeauartikelen, plantjes en lekkernijen die zij zelf gemaakt hebben op dagbestedingen van het woonzorgpark. Geniet van een hapje en een drankje, doe een wens bij de wensput of ga op de foto voor een leuke herinnering. Lekker meezingen en de voetjes van de vloer is ook mogelijk bij de muzikale optredens van onder andere Peter Dons, Harmonievereniging Tavenu, Popkoor Together en Tina.
 
Locatie: s Heeren Loo Het Westerhonk, Binnenhof 3, Monster
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Toegang gratis
Voor het volledige programma: www.hetwesterhonk.nl.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.