Scooterrijder gewond na aanrijding met auto in Maasdijk

Maasdijk 7 december 2018 – De traumahelikopter was vanavond opgeroepen voor een ongeval welke onderaan de Maasdijk in Maasdijk had plaats gevonden. De traumahelikopter  hing boven het incident en wilde bij de Oranjesluisweg de landing in gaan zetten waar een politie wagen het traumateam al stond op te wachten. Echter op het moment dat ze de landing in wilde zetten werd de traumahelikopter afbesteld. 

Ter hoogte waar de nieuwe ontsluiting weg komt van het nieuwe bedrijventerrein Honderland was een personen wagen uit een uitrit onder aan de Maasdijk gekomen en had de scooterrijder waarschijnlijk over het hoofd gezien.  De scooterbestuurder is behandeld in de ambulance en vervoerd naar het ziekenhuis. 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.