Fotoreportage : ‘s-Gravenzands duo wint WK Kerstdorpen bouwen

In tuincentrum De Carlton in ‘s-Gravenzande hebben Carina van Dam en Nathalie Duivelaar uit diezelfde plaats zaterdag het open Westlands Kampioenschap Kerstdorpen bouwen gewonnen. Jennifer Elshof uit Maasdijk werd tweede.

 De derde plek was voor Hilde van Spelden uit Eindhoven. Burgemeester Agnes van Ardenne zat in de jury en reikte samen met de andere juryleden de prijzen uit. In totaal waren er zes deelnemers aan het WK. 
Het is de eerste editie van het open Westlands Kampioenschap. Vorig jaar werd in het tuincentrum het Nederlands Kampioenschap Kerstdorpen bouwen gehouden. Eigenlijk zou dat dit jaar ook zo zijn, maar door een interne strijd moest de naam worden veranderd. 

Bron tekst : www.wos.nl

Foto’s : WestlandReport.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.