Wijkagent : ‘Agent in Maasdijk toch niet mishandeld’

De mishandeling van een politieagent afgelopen zondag op de Lange Kruisweg in Maasdijk bleek na onderzoek op een misverstand te berusten. Er wordt verder geen vervolging ingesteld zo Twittert de wijkagent van Maasdijk op Twitter. 

Voor mishandeling is opzet vereist. De agent is wel degelijk geraakt door de verdachte. De klap bleek meer een misverstand dan opzet. Dit is door recherche terdege onderzocht aldus de Wijkagent van Maasdijk.

De mishandeling van een politieagent afgelopen zondag op de Lange Kruisweg in #Maasdijk bleek na onderzoek op een misverstand te berusten. Er wordt verder geen vervolging ingesteld.— Wijkagent Maasdijk (@WagMaasdijk) November 26, 2018

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.