Auto te water Hollewatering Kwintsheul

Kwintsheul 23 november 2018 – Afgelopen nacht om 1:34 uur kwam er een melding binnen van een voertuig te water. Hierbij werden diversen hulpdiensten waaronder de brandweer, ambulance en politie opgeroepen. De duikersploeg van de brandweer en de grote kraan werden ook ingezet om te helpen. 

De auto was ter hoogte van Historische Druivenkwekerij Sonnehoeck in de bocht te water gegaan. Er werd door de brandweer niemand aangetroffen in het voertuig, wel is er in de nabije omgeving nog gezocht naar eventuele slachtoffers. 

De grote kraan van de brandweer heeft het voertuig op het droge gezet waarna de politie met de sleutels welke nog in het contact zaten ook de kofferbak nog even heeft nagekeken. 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.