AED Locatie’s in het Westland redt levens

De Stichting AED Westland is verheugd om mede te kunnen delen dat op dit moment 224 AED’s en 1200 vrijwilligers aangesloten zijn

bij HartslagNu, en in het Westland bij een reanimatie beschikbaar zijn. Hiervan zijn op 40 locaties in het Westland, AED’s in een buitenkast beschikbaar. Deze 40 AED’s zijn voor ALLE burgers 24 uur per dag 365 dagen per jaar beschikbaar en bij een reanimatie te gebruiken.

Dankzij de inzet van de coördinatoren zijn de 40 AED’s in het Westland gerealiseerd. In iedere kern van het Westland is een coördinator aan de slag gegaan met het inventariseren van locaties waar een AED op een strategische plek beschikbaar zou moeten komen. Hierna zijn de coördinatoren de locatie gaan benaderen met de vraag of de beschikbare AED in een buitenkast kan worden geplaatst. Indien de AED beschikbaar wordt gesteld dan kan het onderhoud door de gemeente worden gefaciliteerd. Door middel van Fondsen en diverse Kringloop donaties heeft de stichting 65 buiten kasten aan kunnen schaffen.

Inmiddels zijn de coördinatoren ook bezig om de resterende 25 kasten een goede plaats in de samenleving te geven.

Weet u nog een goede locatie in uw woonkern waar nog een AED kan worden geplaatst of heeft u of uw bedrijf een AED die u in een buitenkast zou willen plaatsen, stuur een mailtje naarinfo@stichtingaedwestland.nl en de lokale coördinator zal contact met u opnemen.

De locaties waar momenteel een openbare AED beschikbaar is;

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.