Aankomst Sinterklaas in Naaldwijk, Monster en Wateringen

Zaterdag 17 November 2018 – Een prachtig weertje maar toch ook wel lekker koud zo was vandaag de intocht in diversen kernen waar Sinterklaas met zijn zwarte pieten aan kwamen. In Naaldwijk kwam Sinterklaas met een schuit aan op de Bachlaan waarna hij met zijn paard Amerigo via de Verdilaan en Molenstraat aankwam op het Wilhelminaplein. Daar stond Jelger de goochelaar, de minister van feesten en wethouder Piet Varenkamp de Sint op te wachten. Daarna ging het feest los en konden de kinderen op de foto met Sinterklaas. 

In Monster kwam Sinterklaas met de schuit aan in de Havenstraat en ook daar stonden vele langs de kade hem op te wachten. 

Ook in Wateringen maakte Wolfgang van Westlandsmediagroep de een leuke reportage

Foto’s : Fred (Naaldwijk) Peter (Monster) Wolfgang (Wateringen)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.