Bestelbus en auto verwoest door brand Braamstraat Monster

Donderdag 15 november – Afgelopen nacht om 3:10 uur kwam er een melding binnen van een voertuigbrand in de Braamstraat in Monster. Bij aankomst stond een luxe auto en een bestelbus in brand. De brandweer van Monster heeft het vuur geblust ook een derde voertuig had schade aan de zijkant. Volgens een getuigen behoorde de twee luxe voertuigen tot dezelfde bewoners. 

Uit de bestelbus kon het gereedschap gered worden en nadat de voertuigen waren geblust heeft de bestuurder van de bestelbus het gereedschap veilig gesteld. 

Het is niet de eerste keer dat er in deze wijk brand is op 18 oktober stond er een straat verderop de Geesterwijckerstraat een Mercedes in brand dit bleek toen volgens de brandweer om kortsluiting te gaan. Op 11 oktober was er poging gedaan om een schutting in brand te steken aan de Rijnweg dat is een stukje verder op. 

In april dit jaar waren er diversen buitenbranden te betreuren. 

Foto’s en Video (volgt) : AS Media

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.