Openbare politieke avond LPF Westland met als speciale gast Syp Wynia (Elsevier Weekblad)

Advertorial

Donderdag 22 november 2018 houdt LPF Westland haar jaarlijkse openbare politieke avond.

De politieke avond zal dit keer in het teken staan van de dwaze uitwerking uit het regeerakkoord van VVD, CDA, D’66 en CU over het klimaat, waarbij de maatregelen omtrent het nog vast te stellen klimaatakkoord en de daaruit voortvloeien megahoge kosten centraal zullen staan. Wat betekent dat voor de belastingbetalende burgers in het algemeen en voor Westland in het bijzonder? Waarom moet Nederland van het aardgas af terwijl de rest van de omliggende landen zoals België en Duitsland juist nu aan het aardgas gaan? Worden we voor de gek gehouden door de milieumaffia en wie heeft er baat bij de door het rijk opgelegde milieumaatregelen die geen effect sorteren maar de maatschappij wel voor decennia op kosten jaagt?

Speciaal voor deze avond hebben wij Syp Winia bereid gevonden ons daarover bij te praten en met de zaal in discussie te gaan. In Elsevier weekblad van 8 september jl. verscheen een artikel van Syp Wynia over de kabinetsplannen om van het gas af te gaan in Nederland.

Syp Winia werkt o.a. voor het blad Elsevier en voor de bijbehorende website schrijft hij columns, commentaren en analyses over onderwerpen uit de politiek, de economie en de maatschappij in het algemeen. Hierbij behandelt hij deze onderwerpen vaak in een internationale context.

De avond start om 20.00u Inloop vanaf 19.30, toegang gratis

We zien u graag bij zalencentrum De Rank, Van Weelystraat 2 2678 AV De Lier

PRAAT MEE MET DE LOKALE POLITIEKE FEDERATIE WESTLAND !!!

Bestuur en fractie LPF-Westland

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.