Gestolen brommer in de brand gestoken in ‘s-Gravenzande

‘s-Gravenzande 11 November – Even voor twaalf uur kwam er een melding binnen van een buitenbrand in de Sand-Ambachtstraat. Het bleek te gaan om een brommer welke in brand stond. Een aantal jongeren welke een gezellig feestje hadden, heeft de brandweer gebeld en een andere bewoner heeft het brandje geblust met een fles water. De brandweer heeft de boel gecontroleerd samen met de politie en hebben hun weg weer vervolgd.

Update : De brommer bleek gestolen te zijn bij de wereld winkel in de Langestraat en bij de tweewieler Tensen in de brand gestoken te zijn. De politie is inmiddels in het bezit van camerabeelden.

Foto’s : WestlandReport

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.