Scooterrijder ziet door bosjes fietsster over het hoofd

Bij een ongeluk op het fietspad langs de Nieuwelaan in ‘s-Gravenzande is dinsdagmiddag een fietsster gewond geraakt. De vrouw werd geraakt door een scooterrijder, die komend vanaf het Bagijneland de weg overstak.

Door de hoge en dichtbegroeide bosjes tussen weg en fietspad zag de scooterrijder de fietsster over het hoofd. Daardoor botsten de twee. Het slachtoffer is met een flinke hoofdwond naar het ziekenhuis vervoerd.
Bij het ongeluk waren politieagenten van zowel de eenheid Rotterdam als Den Haag aanwezig. De locatie die aanvankelijk gemeld werd, lag namelijk in Hoek van Holland. Later werd die gewijzigd naar ‘s-Gravenzande.
Foto’s : Ende Media
Tekst : www.wos.nl

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.