’s-Gravenzande, stad aan zee op zoek naar kraamhouders Kerstmarkt

Zaterdag 15 en zondag 16 december a.s. wordt voor de jaarlijkse Kerstmarkt in het Centrum van ’s-Gravenzande georganiseerd. Voor beide dagen zijn nog kramen beschikbaar.

Inmiddels wordt de Kerstmarkt voor de 4e keer georganiseerd. Naast zo’n 60 kramen is er volop entertainment voor de kinderen, komen de Kerstman en Kerstvrouw op bezoek en kun je een ritje maken met de arrenslee.

Ben je geïnteresseerd en wil je een kraam huren, neem dan contact op met info@starpromotions.nl. De Kerstmarkt wordt gehouden op 15 december van 10.00 tot 17.00 uur en op 16 december van 12.00 tot 17.00 uur. Deze dag is tevens Koopzondag. Meer info: www.sgravenzande.website.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.