Sorry meisje met je mooie scooter !

Naaldwijk – Sorry hoor meisje met je mooie scooter dat ik boos op je werd en dat ik claxonneerde. Ik had dit niet moeten doen maar ik zal je vertellen waarom. Ik ben calamiteiten fotograaf en fotografeer ongevallen waarbij ik veel leed zie mensen die het zelfs niet meer na kunnen vertellen.

Wij reden achter jou en zagen je al slingerend het centrum verlaten, wij kregen de indruk dat je op je mobiel bezig was maar toen ik uitstapte om je hier op te wijzen zei je ik ben alleen maar bezig met me pasjes. Je had het niet door maar je slingerde over de weg heen en wij moesten remmen om je te ontwijken daarom werden wij boos. Ik ben blij dat ik alert was en dat jij toch nog hopelijk een fijne kerst kan beleven.

Ik hoop voor je dat als je aan het verkeer deel neemt gewoon zorgt dat je je dingen al gedaan heb voordat je het verkeer ingaat. Ik zie zo veel ongelukken waarbij een mobiel of andere dingen in de auto of op de scooter/fiets belangrijker zijn dan het verkeer en dat ik daarna sta te fotograferen omdat ik nu eenmaal calamiteit fotograaf ben.

Dat ik daarna vervloekt werd door je en een aantal gebaren na me geworpen kreeg neem ik maar voor lief. Wellicht zie ik het allemaal verkeerd in jouw ogen maar heb ik je in ieder geval een tip gegeven.

Foto : Stockfoto

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.