Twirl vereniging “The Maranto’s” behaald 5 plaatsen N.K. in Wijchen

Zondag 28 oktober deed de Westlandse Twirl Vereniging The Maranto’s uit Ter Heijde aan Zee mee aan een twirl wedstrijd in de Gelderse stad Wijchen, nabij Nijmegen.
Omdat het aantal solisten bij The Maranto’s groeiende is was het voor de supporters weer volop genieten van hun Maranto’s.
Want deze wedstrijd deden er 11 solisten, een duo en het Freestyle twirl team 2 van The Maranto’s mee.
Het harde trainen van de dames werd in Wijchen beloond, want het resulteerde niet alleen in 5 gouden, 5 zilveren en 1 bronzen medaille. Maar ook in 5 plaatsingen voor de Nederlands Kampioenschappen.
Zie hier de Maranto deelnemers en hun resultaten:
In de categorie N5 Freestyle 0-7 jaar won Willemijn Hupkes de gouden medaille en won Feline Hupkes de zilveren medaille.
In de categorie N5 Freestyle 8-11 jaar won Danique Nederpel de gouden medaille met plaatsing N.K.
en won Nikki Smit de bronzen medaille.
In de categorie N5 Freestyle 12-14 jaar won Jessie Nederpel de gouden medaille met plaatsing N.K. Floortje van den Berg deed voor de allereerste keer mee met een solo routine en zij won de zilveren medaille in deze categorie.
In de categorie N5 Freestyle 15 jaar+ won Lizzy Oomens de gouden medaille.
In de categorie N4 Freestyle 12-14 jaar won Maaike Lugtenburg de zilveren medaille. Maaike promoveerde tijdens de vorige wedstrijd van N5 Freestyle naar N4 Freestyle inclusief plaatsing voor het N.K. en zij behaalde in haar nieuwe divisie ook meteen alweer plaatsing N.K. Super prestatie dus!
In de categorie N5 Team Freestyle 12-14 jaar won Maranto’s twirl team 2 de gouden medaille. Dat de teamspirit in dit team heel groot is en zij elke training echt keihard trainen resulteerde dit in Wijchen niet alleen weer met goud maar wederom plaatsingspunten voor het N.K.
In de categorie Duo Freestyle Senior N3 werden Melanie Meerman/Britt Swanborn door iets moois op de wedstrijdvloer neer te zetten beloond met een zilveren medaille en plaatsing voor het N.K.
In de categorie Freestyle Senior N3 behaalde Annemieke Crama de vijfde plaats. Annemieke is na een paar jaar weer terug bij haar oude cluppie “The Maranto’s”. Het twirlen bleef kriebelen en deed zij nu alweer voor de tweede keer mee met haar solo routine.
In de categorie Artistic Twirl Junior N3 behaalde Britt Swamborn de vijfde plaats.
En in de categorie Artistic Twirl Senior N3 won Melanie Meerman de zilveren medaille.

Wil jij ook twirlen? Kom dan op donderdagavond vanaf 18:30 uur eens langs tijdens onze trainingen in de gymzaal van basisschool De Zeester aan de Choorstraat 43 (bij het parkeerterrein achter het voormalige gemeentehuis) te Monster. Wij trainen elke donderdagavond in de gymzaal van basisschool De Zeester
aan de Choorstraat 43 te Monster.
Vanaf 3 jaar van 18:30-19:30 uur. Vanaf 9 jaar van 19:15-20:30 uur.
Vanaf 14 jaar van 20:15-21:30 uur.
Contact: 06-30.95.59.53 en info@themarantos.nl
Kijk ook eens op onze website, Facebook en Instagram

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.