Bijna 1100 mountainbikers racen van Hoek van Holland naar Den Helder

In Hoek van Holland zijn zondagochtend om 08:00 uur ruim duizend deelnemers van de MTB Beachrace vertrokken voor een 135 kilometer lange fietstocht over het strand. De race eindigde zondagmiddag om 16:30 uur in Den Helder.

Er doen bijna 1100 deelnemers mee. Vorig jaar won voormalig beroepswielrenner en journalist Thijs Zonneveld. Hij was toen een seconde sneller dan Johnny Hoogerland. Voor deze tocht is huidig Europees Kampioen Mountainbike Strandracen, Jasper Ockeloen, favoriet.

Bij de dames zal het ook een spannende strijd worden: de winnares van 2017, Yvonne de Jong, zal het opnemen tegen Rozanne Slik en de Belgsiche strandrace kampioene Terry Fremineur.
Bron tekst : www.wos.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.