Zeer geslaagde Halloween speurtocht in ‘s-Gravenzande

‘s-Gravenzande – Vrijdag avond 26 oktober 2018 ging het los in het Breeje Durp. Bij het inmiddels bekende speeltuintje in de Langestraat kon de menigte zich verzamelen voor een kort voorwoord van een Alien welke uit een ander zonnestelsel kwam.  ‘s-Gravenzande zou belaagd zijn door tien tallen buitenaardsenwezens en ook buitenaardse objecten welke neergestreken waren in het dorp.

De zoektocht ging naar letters en deze vormde een slagzin op. Ondanks het gure weer lieten de bezoekers zich niet kennen en verzamelde alle letters.  De slagzin was ‘Lord Jodi verlaat deze stad en ga terug naar Saturnus’.

Er waren volgens Marja van den Berg (Centrum Manager KoopstadaanZee) zo’n 600 kaartjes verkocht voor de kinderen en deze namen dan ook de vader en moeder of opa en oma mee dus dat bracht toch zeker wel zo’n 1500 tot 2000 mensen op de been welke na afloop getrakteerd werden om een beker limonade en bij diverse ondernemers waren er snoepjes voor de kinderen.

Foto’s : WestlandReport.nl

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.