Vrouw uit ‘s-Gravenzande voor 177 dagen de gevangenis in

’s Gravenzande – Het EVA-team van de politie-eenheid Den Haag hield de afgelopen week drie mannen en één vrouw aan, die alle vier nog een gevangenisstraf moeten uitzitten.

Eén vrouw kwam uit ‘s-Gravenzande de andere kwamen uit Sassenheim en Den Haag.

Op vrijdagmiddag 19 oktober hield het EVA-team een 39-jarige vrouw uit ‘s Gravenzande aan in haar woning. De vrouw was in 2015 veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van ruim 32.000 euro aan de Staat vanwege oplichting. Omdat zij niet voldeed aan de betalingsregeling moet zij nu voor 177 dagen de gevangenis in en het resterende bedrag terugbetalen.

Actief opsporen en aanhouden veroordeelden
Het zogenoemde EVA-Team, waarbij EVA staat voor Executie Vonnissen Afgestraften, van de politie-eenheid Den Haag spoort veroordeelden op die zich proberen te onttrekken aan hun opgelegde straf en houdt deze aan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.