Brullen en gieren door de straten van Ter Heijde tijdens Lichtjesfeest

Ter Heijde – Traditie getrouw was er weer de wel bekende lichtjes avond ook wel het lichtjes feest in het durp aan de zee. Klok slag 20:00 uur ging de straat verlichting uit waarna de stoet onder begeleiding van een muzikale noot door de straten van Ter Heijde ging.

Helaas kwam dit jaar een aantal straten niet aan de beurt dit ivm met het groot onderhoud aan de woningen hoewel de bewoners er wel hadden op gerekend en er na hun zeggen er alles aan gedaan hadden om de boel netjes aan kant te hebben.

Al met al was het voor de kinderen en ouders weer een geweldige avond welke vol in het licht stond.

Foto en Video : WestlandReport.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.