Uitslaande brand verwoest woning Dintel Naaldwijk

In een woning aan De Dintel in Naaldwijk is woensdagmiddag brand uitgebroken. De brand werd even na 16.00 uur gemeld bij de hulpdiensten, die meteen met veel materieel uitrukten. Bij de brand kwam veel rook vrij.

Het vuur woedde op de eerste etage en op zolder van het vrijstaande huis. Een bewoner ademde rook in en is ter plaatse nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Rond 17.15 uur was de situatie onder controle. Stichting Salvage ondersteunt de bewoners bij de schadeafhandeling.

Burgemeester Agnes van Ardenne was ook aanwezig en werd door de hulpdiensten bijgepraat. De woning is grotendeels uitgebrand.
Bron tekst : wos.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.