Mannelijke Assepoester in Schipluiden?

In de nacht van zaterdag op zondag (20 op 21 oktober) zijn er in de Dorpsstraat in Schipluiden een aantal autospiegels vernield. Uit onderzoek is gebleken dat dit rond 02.00 uur heef plaatsgevonden en dat een groep jongeren op de fiets hiervoor vermoedelijk verantwoordelijk waren. Een van de daders (leeftijd circa 16 jaar) heeft tijdens de vernielingen zijn schoen verloren. Het is een blauwe rechterschoen, merk Lacoste, maat 46 (zie foto).

De jongeren zijn vanuit Schipluiden in de richting van De Lier gefietst.

Wij zijn nu op zoek naar een mannelijke Assepoester die maar met één schoen is thuisgekomen. Dat moet thuis toch opgevallen zijn, denken wij zo maar.

Kortom, heeft u informatie over de vernieling van de autospiegels in Schipluiden of over een persoon die alleen nog maar een soortgelijke linkerschoen heeft, laat het ons dan even weten via telefoon 0900-8844 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). De gedupeerden zullen u dankbaar zijn.

Foto en Humor : Politie Westland

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.