Mercedes Oldtimer in vlammen opgegaan in Monster

Monster 18 oktober 2018 – Vanmorgen rond de klok van 5 uur werd de brandweer opgeroepen voor een autobrand in de Geesterwijckstraat. Ondanks het vroege tijdstip waren de vrijwillige brandweermannen snel ter plaatse. Een Mercedes-Benz uit 1993 stond in brand, even voor de brand hadden bewoners en buren een harde knal gehoord.

Direct waren de bewoners uit hun bed gesprongen en hadden samen met de buren andere voertuigen welke voor en achter de Mercedes stonden in veiligheid gebracht. Al half slapend stond de eigenaar van het voertuig zijn trotse bezit te aanschouwen.

De brandweer van Monster heeft het voertuig geblust en gecontroleerd en is daarna weer terug naar de kazerne gegaan. De Politie heeft de alle gegevens genoteerd.

Foto’s en Video  : Regio15.nl

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.