Reünie 10-jarig bestaan Cambridge Engels gevierd op ISW Hoogeland

Op zaterdag 29 september is het 10-jarig bestaan van Cambridge Engels op ISW Hoogeland gevierd. Om dit te vieren heeft ISW Hoogeland al haar Cambridge-leerlingen uitgenodigd. Er waren deze middag zo’n 120 leerlingen aanwezig waaronder ook leerlingen van onze eerste lichting.

In een speech van mevrouw Bronswijk werd er teruggeblikt op het succes van de afgelopen 10 jaar. De populariteit van Cambridge is enorm toegenomen waardoor we tegenwoordig meer Cambridge klassen hebben op ISW Hoogeland. Veel leerlingen doen examen op het hoogste niveau (near-native speaker). In de afgelopen jaren is er een slagingspercentage van 100% behaald op alle drie de niveaus waarop leerlingen examen kunnen doen. Kortom, dat moest gevierd worden! De theatergroep zorgde voor een goede sfeer en later werd er onder het genot van een high tea er een pubquiz gespeeld en bijgepraat. Het was enorm gezellig en de leerlingen en oud-leerlinge waren razend enthousiast en waardoor de middag was een groot succes was.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.