Kom griezelen in ’s-Gravenzande, stad aan zee!

Vrijdag, 26 oktober organiseren de winkeliers van ’s-Gravenzande, stad aan zee i.s.m. buurtvereniging Zandevelt een spannende Halloween vossenjacht in het Centrum van ’s-Gravenzande. Thema dit jaar: “where future meets fantasy”

De vossenjacht start met een spannend verhaal, waarbij de kinderen meegenomen worden naar de toekomst. Tijdens het verhaal krijgen de kinderen de opdracht mee om tekens te verzamelen en te vertalen naar een slagzin. Deze slagzin kan ingeleverd worden op het Marktplein en is de code om weer terug te keren naar het heden. Alle goede inzendingen worden beloond met een leuke Halloween traktatie.

Start van de vossenjacht is bij Bar de Promenade tussen 19.00 en 20.00 uur. Bij inlevering van je kaartje krijg je een plattegrond mee waarop de trick or treat- en vossenlocaties staan aangegeven. De vossen blijven tot 21.00 uur op hun plaats, daarna komen ze naar het Marktplein voor een meet & greet en kun je met ze op de foto.

Diverse winkeliers hebben deze avond een leuke Halloween actie gecombineerd met het uitdelen van een Halloween versnapering. Zo kun je  een gratis ijsje halen bij Cafetaria de Parel (mits verkleed) en verzorgt PAM fotostudio een gratis mini fotoshoot.

De vossenjacht wordt gehouden op vrijdag, 26 oktober. Start: bij Bar de Promenade tussen 19.00 en 20.00 uur. Kaartjes à € 1,00 zijn te koop bij Top1Toys in de van de Kasteelstraat of bij Primera Brekelmans in de Graaf Willem II straat. Meer informatie: www.sgravenzande.website

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.