Elso Reedijk door Arrestatieteam aangehouden in Ter Heijde

Ter Heijde 13 Oktober 2018 – Met groots macht vertoon van een arrestatieteam is Elso Reedijk in de Jan van Galenstraat aangehouden.

Een grote groep agenten verzamelde zich tegen half negen bij de ‘oprit’ naar Ter Heijde. Na geruime tijd van overleg gingen zij over de dijk het dorp in. Reedijk werd vervolgens aangehouden in de Jan van Galenstraat

Dinsdagmiddag kreeg Reedijk, na eendoor hem aangespannen kort geding, van de rechter te horen dat hij woensdag zijn huurwoning in de Piet Heinstraat moest verlaten. Hij kon dit niet verkroppen en sloeg ’s avonds zijn woning kort en klein. Nadat hij dinsdagavond was meegenomen door de politie, was hij in de loop van donderdag weer vrijgelaten.
Gedeeltelijke brontekst : www.wos.nl
Foto’s : Regio15.nl

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.