Heijenaar Reedijk slaat woning kort en klein

Heijenaar Elso Reedijk, die vandaag uit zijn huurwoning zou worden gezet vanwege drugsbezit, heeft in de afgelopen nacht daar de boel kort en klein geslagen. Buren en zijn dochter proberen op dit moment de boel weer op te ruimen. Reedijk is door de politie meegenomen.

Eerder had Reedijk het juridische gelijk aan zijn kant gekregen ten opzichte van de gemeente die hem ook uit zijn huis wilde zetten, gisteren kreeg hij alsnog te horen dat hij er vandaag uit moet van woningbouwvereniging Arcade. Reedijk verloor dinsdagmiddag een door hem aangespannen kort geding.

Brontekst : www.wos.nl

Foto’s : Regio15.nl

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.