Leuningjes Poeldijk feestelijk heropend

Poeldijk – Na bijna drie jaar is de grote zaal van zalencentrum De Leuningjes in Poeldijk vrijdag weer feestelijk heropend. Een deel van de Leuningjes moest dicht omdat er eind oktober 2015 asbest werd aangetroffen. De grote zaal is compleet opgeknapt en heeft ook weer een prima akoestiek zodat optredens er goed klinken.

De gemeente trok eind vorig jaar, na jaren gesteggel, 1,8 miljoen euro uit voor de verbouwing van De Leuningjes. Een groot deel van daarvan is gebruikt voor een stalen constructie onder het dak, geluidspanelen aan de muur en een fonkelnieuw podium. Nu kan de grote zaal van De Leuningjes in Poeldijk weer jaren mee.

De entree naar de grote zaal is een tijdelijke, omdat er nog geen besluit is genomen over de toekomst van de kleine zaal. Zo wordt nog onderzocht of streekomroep WOS Media hier onderdak kan krijgen. De uitkomsten van dat onderzoek laten nog op zich wachten.

Later meer…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.