Man neergestoken in woning Honselersdijk

Deze diashow vereist JavaScript.

Honselersdijk 27 september 2018 – Gisteravond rond de klok van half twaalf werden de hulpdiensten opgeroepen voor een steekincident in een woning aan de Amalia van Solmstraat in Honselersdijk.

Er was een man neergestoken tijdens een ruzie in de relationele sfeer aldus de politie. Er kwam een ambulance en ook het MMT werd met de traumahelikopter ingevlogen echter deze hoefde niet te plaatse te komen.

Het slachtoffer is met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis en voor de zekerheid is er een politieagent meegereden. De politie doet verder onderzoek naar het incident en een gebruikte mes is door de politie in beslag genomen zo schrijft de nieuwsite Regio15.nl 

Foto’s : Gonzalez Media/Regio15

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.